L’Ateneu Lo Tort organitza dos actes pel proper cap de setmana, el primer de les Fires i Festes de Primavera de Manacor, per continuar avançant en el projecte d’espai autogestionat i transformador.

Divendres 27 a les 19h es presentarà el llibre de na Maria Llopis (València, 1975) Maternidades Subversivas, on hi podem llegir exemples pràctics i reals de viure i d’entendre la maternitat fora de l’àmbit que prescriu l’ordre establert. Hi són presents models de criança alternatius al model patriarcal, heterosexual i capitalista vigent que tant ens condiciona. No és un llibre teòric, encara que s’hi poden trobar nous conceptes sobre els qual reflexionar i una abundant bibliografia on submergir-se. Són testimonis de mares, de pares, en forma de conversació o d’entrevista, on s’explica com viuen (ara, avui) una altra maternitat: criança queer, compartida, tanshackfeminista, paternitat trans, etc.

Finalment dissabte 28 a partir de les 21h (tot i que l’Ateneu obri a les 19h) hi haurà un concert en solitari d’en Tomeu Quetgles, cantautor aborigen mediterrani. Podrem escoltar les seves cançons socialment compromeses i arrelades a la terra.
A més, l’Ateneu Lo Tort recorda que aquesta serà la darrera setmana amb aquests horaris abans de passar als d’estiu.