AGENDA

26 de setembre

19H

GRATUÏT

Presentació "Eines de Facilitació grupal. Com gaudir més de l'experiència de treballar amb persones"

La setmana que ve tendrà lloc a l’Ateneu Lo Tort de Manacor la presentació “Eines de Facilitació grupal. Com gaudir més de l’experiència de treballar amb persones”, una xerrada informativa per conèixer d’un poc més a prop què és això de la facilitació grupal. Serà dimarts 26 a les 19H.

La facilitació de grups és el conjunt d’habilitats, tècniques i eines per a crear les condicions que permetin un desenvolupament satisfactori dels processos grupals i personals; tant pel que fa a la consecució dels seus objectius i la realització de la seva visió, com a la creació d’un clima relacional on es cultivi la confiança, la comunicació fluïda, empàtica i honesta.

En un grup no només es fan reunions i es prenen decisions, sinó que hi ha altres espais de participació igualment importants: la indagació, la cohesió, la gestió emocional, la resolució de conflictes, etc. Cada espai requereix de tècniques i habilitats de facilitació diferents per a ser gestionats, l’objectiu de les quals és extreure la saviesa que cada grup té de forma inherent i que la seva diversitat serveixi per a sumar, en lloc de restar.

La cooperativa de recent creació Bauma S. Coop. aportarà, a més, informació detallada sobre la 2a edició de la formació que està organitzant de cara al curs 2017-18, “Facilitació de grups. Eines i habilitats per viure una millor experiència en col·lectius, equips de feina i organitzacions”. Aquesta formació, de 120 hores repartides en 8 seminaris de cap de setmana, està impartida per la cooperativa madrilenya Altekio i forma part del currículum formatiu acreditat per l’IIFACE – Instituto de Facilitación y Cambio.

La xerrada et pot interessar si:

✔ Part del teu temps el passes en grups.
✔ Treballes en equip o en organitzacions socials.
✔ Vols millorar la participació a la teva organització.
✔ Vols aprendre a gestionar els conflictes grupals.
✔ Vols tenir el màxim d’eines per a facilitar altres grups.
✔ Vols explorar altres formes de relacionar-te amb tu mateixa o mateix, amb les demés persones i amb el teu entorn.