AGENDA

27-28 de gener

20H

GRATUÏT

5è aniversari del Col·lectiu Arrels

Ja ha passat un lustre d’ençà que el col·lectiu Arrels es va presentar en societat al gener del 2012 a Manacor. Un període de temps on en la mesura de les nostres possibilitats hem anat organitzant diferents actes al nostre municipi per qüestionar el Sistema i alhora plantejar les alternatives possibles, sempre des d’una òptica llibertària.

Així, per tal de celebrar aquest simbòlic pas del temps, no ho podíem fer d’una altra manera que organitzant un parell d’actes repartits entre divendres 27 i dissabte 28 de gener.

Començarem el divendres 27 a les 20 hores amb la xerrada, “I a tu què t’agrada? Una reflexió sobre els gustos personals” a càrrec del professor d’història i filosofia Ignasi de Llorens. (Barcelona, 1957).
Continuarem celebrant el cinquè aniversari l’endemà, dissabte 28, a on gaudirem a partir de les 14 hores d’un Dinar vegà calentet a un preu de 6 euros. I ja per concloure aquesta simbòlica celebració, ho farem amb el concert de la banda Gruf, que com diu ella mateixa, neix de la fusió entre un concepte musical efímer i una constant recerca del groove.