AGENDA

DIVENDRES, 20 DE MAIG

20.00H.

GRATUÏT

Presentació de l'Anuari 2015 dels moviments socials de Mallorca

Ha estat un procés més llarg que altres vegades, però al final Contrainfo.cat se n’han sortit: l’Anuari per cinquè any surt al carrer. I ho fa amb dos objectius prou clars: per una banda, aconseguir ser un recull fidel i acurat de les lluites dels diferents moviments socials de Mallorca durant l’any 2015 i, per l’altra, realitzar una tasca que pugui servir per a la memòria històrica per aquelles que no ho han pogut viure en primera persona, aprenent dels errors i valorant els bons moments. Si ja fa 5 anys que es pot editar l’Anuari és gràcies a la feinada de totes aquelles activistes que hi han col·laborat i que han aportat tota la seva experiència, idees, temps i sabers.

Des de contrainfo.cat es pretén realitzar un balanç de les lluites, destacant-hi els punts febles i forts, així com els reptes de futur que se’ns presenten. Per altra banda, enguany una seixantena d’activistes ha col·laborat en la realització d’articles amb els quals exposen els encerts i errades sota el seu parer perquè així altres activistes reflexionin, aprenguin i puguin qüestionar la realitat que ens envolta. La publicació és resultat del compromís i la feina de moltes persones que intenten construir dia a dia una Mallorca més lliure i justa.

L’Anuari 2015 dels moviments socials de Mallorca es presentarà el divendres 20 de maig de 2016 a les 20h a l’ Ateneu Lo Tort de Manacor.