Com bé sabeu totes vosaltres, la pandèmia ha provocat canvis significatius en el nostre dia a dia. Com bé hem anat defensant aquests mesos, no només ha estat una crisi sanitària, ha estat i seguirà sent una crisi econòmica i social. I com a ateneu no hem restat al marge de les conseqüències.

Però no només mirem cap a la COVID-19 ja que com a projecte transformador és una obligació fer autocrítica i no hem estat capaces d’adaptar-nos a tots aquests canvis. El projecte no ha crescut així com volíem i hem arribat a una fase d’estancament.

Una conseqüència de tot l’explicat fins ara ha estat que hem pogut obrir poc l’ateneu, ja que és un espai petit, i l’activitat del dia a dia que manté viu un espai físic no ha estat suficient. Per tant, l’assemblea de l’ateneu ha decidit abandonar el local del carrer Jaume II ja que a dia d’avui no podem assumir el lloguer.

Volem deixar clar que no és un tancament. Creiem fèrmament que cal replantejar l’ateneu i fer-ho amb més col·lectius i més gent. És, per tant, l’abandonament del local actual la primera mesura de replantejament del projecte. L’objectiu és clar:

  • Fem créixer el projecte
  • Fem-ho amb més col·lectius
  • Fem-ho amb més gent
  • Esdevenim l’espai anticapitalista de referència que hem estat i seguirem sent

Ara és el moment. Si vols participar d’aquesta nova etapa basta contactis amb nosaltres.